"A WESTSIDE STORY"
Abszolút- és gyorserő, power fejlesztése a Westside Barbell világverő erőemelő módszerekkel — guggolás, elemelés, fekvenyomás
Elmélet és gyakorlat

2011. november 19. szombat, HITS GYM/CROSSFIT BUDAPEST


Az erő és annak fajtáinak, komponenseinek fejlesztése tudomány! Matematika, fizika, biomechanika. Louie Simmons, az amerikai Westside Barbell erőemelő műhely atyja a világ egyik legelismertebb szakembere ezen a téren, aki maga is bajnok és rekord tulajdonos, valamint minden napját a "lövészárokban" tölti évtizedek óta.

 

 

A Westside-metódus sok évtized és bajnok tapasztalatát ötvözi a "keleti blokk" tudományos módszereire alapozva. Egy ideje már a CrossFit is a Westside-módszert alkalmazza és ajánlja mint a legjobb erő- és teljesítmény-fejlesztő séma.

Tanuld meg te is most, hogy milyen tudományos módszerek, eszközök és gyakorlatok szükségesek a leggyorsabb, maximális fejlődés érdekében!

  • Elmélet és gyakorlat (gyakorlat betanítás)
  • Zsámolyra guggolás, elemelés, fekvenyomás
  • A maximális erőfeszítéses metódus
  • A dinamikus erőfeszítéses metódus
  • A repetíciós erőfeszítéses metódus
  • Változó ellenállás használata (gumiszalagok, láncok, stb.)
  • Kiegészítő (fő gyakorlatokat "építő") gyakorlatok
  • Terhelési hullámok, periodizáció ismertetése

 

 

GARANTÁLTAN MŰKÖDŐ METÓDUS!

Korlátozott létszám a gyakorlati részre!

 

Előadó: Kollár Gergely, a HITS GYM szakértője, a 2011-es WPC Erőemelő Országos Bajnokság ezüstérmese. Radnai Tamás (RKC II., FMS II., CrossFit), a HITS GYM szakmai vezetője, a Tesztoszteron.hu, Fit Muscle és Muscular Development magazinok főszerkesztője.

 

Mit tartalmaz az esemény: Elméleti előadást (kb. 1.5 óra), valamint azok számára, akik a gyakorlati részre is befizettek, bizonyos gyakorlatok demonstrációját és ők végigmennek dinamikus erőfeszítéses metódussal a fő gyakorlatokon. Teljes időtartam: kb. 4 óra.

 

 

Időpont, helyszín: 2011. november 19. szombat, 12 órától. HITS GYM, 1173 Budapest, Strázsahegyi dűlő 7. (lásd alul a kapcsolat részt)

 

 

Kinek szól az esemény: Mindenkinek, aki meg akarja ismerni a maximális erőfejlesztés elméleti hátterét, illetve gyakorlatát azokkal a tudományos módszerekkel, amelyre a Westside-metódus is alapszik. A szeminárium konkrét, azonnal használható elveket, gyakorlatokat, periodizációs terveket biztosít. A gyakorlati rész során szakértő szemek megállapítják, hogy valóban jó-e a gyakorlat kivitelezésed.
A szemináriumra elsősorban olyanokat várunk, akik a guggolás, elemelés, fekvenyomás gyakorlatokban némi alapjártassággal és erővel rendelkeznek, bár a gyakorlatvégrehajtási rész nem kötelező, ha valaki nem akar résztvenni, csak megfigyelni.

 

Ár, a jelentkezés módja: A helyek korlátozottak az eseményre — a helyed biztosításának egyetlen érvényes módja a díj befizetése! [A GYAKORLATI RÉSZ NOVEMBER 19-RE BETELT!]

Ár: elmélet 8,000 Ft + gyakorlat 4,000 Ft.

Fizess tehát 1 főre:
- 12,000 forintot az elmélet és gyakorlat részre együtt. [A GYAKORLATI RÉSZ NOVEMBER 19-RE BETELT!]
- 8,000 forintot csak az elméleti előadáson való részvételre. Tehát lehet csak elméletre is jönni, bár erősen ajánljuk a gyakorlatot is. Utóbbira korlátozzuk a létszámot!

Befizetési lehetőségek:
- Banki átutalás ide: Hiperfit Kft., (K&H Bank) 10401921 50526574 49741001 számlaszámra

- Személyes befizetés a HITS GYM-ben. hitsgym@gmail.com Telefon: +36 30/891-5737

Kérünk mindenkit, hogy külön e-mailben (hitsgym@gmail.com) is értesítsen minket a jelentkezéséről, utalásáról, és kérjük mindenképpen jelezd, hogy milyen folyószámláról jött a díjad, ha az nem azonosítható a sajátodként, illetve több embernek fizetsz egyszerre; valamint a számla igényedet!

Pénzvisszafizetés: mivel általában teltházasak az ilyen eseményeink, elállás esetén pénzvisszafizetést egy héttel az esemény dátuma előttig tudunk vállalni! Ezen dátum után a befizetett összeg felhasználható más időpontbeli esemény vagy egyéb szolgáltatásunk igénybevételére.

Amennyiben valami speciális, egyedi igényed van, amit szeretnél, ha már úgyis nálunk vagy, azt kérlek külön jelezd felénk és megpróbáljuk kiszolgálni (pl. FMS felmérés)! hitsgym@gmail.com

Számla: Mindenképpen írd meg előre az e-mailedben, hogy szeretnél-e áfás számlát kapni a befizetésedről!

 

Eszközök, ajándéktárgyak vásárlása: A HITS GYM-ben lehetőség van vásárolni CrossFit/HITS GYM pólókat (2,890 Ft), shaker poharakat, étrendkiegészítőket, SMR masszázs hengert, Gymboss intervallum stoppert, gumiszalagokat, stb. Esetleg érdeklődj előre, hogy mi kapható pontosan és mik az árak! hitsgym@gmail.com

 

(grafika a hátán)

 

Korábbi oktatási programjainkról vélemények

Mosonyi József, RKC
Én személy szerint nagyon jól éreztem magam a kurzuson, magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatást kaptunk. Úgy gondolom, maximálisan tudom majd alkalmazni a tanultakat az edzésmunkámban, én eddig is a hibrid rendszerű oktatás híve voltam :-) , mindenképpen hasznos volt számomra. Szeretnék a további kurzusaitokon is részt venni.

 

 

Jarjabka Zoltán
5 tanulni vágyó (jó fej, lelkes brigád jött össze) vett részt a képzésen, ami pont elegendő létszám volt arra hogy a megfelelő minőséget tartani lehessen. Tényleg oda tudtak figyelni ránk és mindenkinek ki lett javítva a hibája. Az oktatókra (Radnai Tamás és Csosza Richárd) semmi panasz nem lehetett, látszik hogy nem ma kezdték a munkájukat és az is hogy nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is alkalmazzák azt amit tanítanak. Türelmesek, részletekbe belemenőek, gyakorlatiasak voltak és nem utolsósorban a minőségre mentek rá.....én ezt nevezem profizmusnak. A képzés kb. 6 órásra volt meghírdetve, ehhez képest nem volt kapkodás, ha jól számolom 7 és fél órás lett a végén, tehát nem az volt a lényeg hogy gyorsan lezavarjuk, hanem az hogy minden kérdésünkre választ kapjunk. Képzés után rohannom kellett, menyasszonyommal szerveztünk egy közös programot Budapesten és mivel az idővel tolódtunk ezért ő természetesen aggódott, nem esett-e valami bajom ebben a nagyvárosban :) Összességében egy nagyon hasznos képzésen vagyok túl, sokat tanultam, azt kaptam amit vártam. (Izomlázat is kaptam, arról szívesen lemondanék :))) És természetesen várom a CF2 kurzust is!!!!!!! Részletes beszámoló

 

 

Gál Tamás, amerikai foci bajnok
HITS - És tényleg üt! A múltkori Gildás nap után gondoltam hagyok magamnak egy kis szünetet, hogy felkészüljek a CF 1. kurzusra amit a HITS-ben tartott Radnai Tamás és Csósza Richárd két nagyszerűen felkészült és jó szakember. Mint ahogy a cím is mutatja gyakorlatok és elmélet volt. Végig vettük az összes alap CF-es gyakorlatot. Nagyon hasznos volt újra átmenni az összes feladaton hisz tudhatom, hogy hol vannak a hibázási lehetőségek és én mennyire "tudtam" jól a feladatokat. Az elmélet résznél átvettük a CF alap elveit a skálázásokat edzés tervezéseket tehát egy átfogóbb tömörebb ismétlést azokról a szemináriumokról amikről sajnos lemaradtam év elején. Jó volt látni miként akarja a CF felépíteni magát és a HITS miként dolgozza át az elveket vagy mi az amivel egyetért vagy "tagadja". Remek nap volt remek társaságban egy remek helyen! Októbertől szeretnék egy hosszabb projektbe belevágni amit a HITS-ben képzelek el.
Részletes beszámoló

 

CROSSFIT SEMINAR I. 2011.01.29_03

 

Kovács Lacee, RKC, CrossFit Games 2011 európai döntős, Beast & Barbells Gym:
Január 29-én tartotta Radnai Tomi a HITS GYM-ben az első "Az igazság a CrossFit-ről!" szemináriumot. Elég sokan voltunk, edzők, RKC-k, sportolók...
Tomi nagyon átfogóan járta körbe a témákat, az "alap CrossFit-tel" kapcsolatban mind pozitív, mind negatív írányból rávilágítva a lényegre. Emellett sok olyan dologról is szó esett, amit a mindennapokba is be lehet integrálni és érdemes szem előtt tartani a hosszú távú és egészséges edzések, életvitel érdekében. Összefoglalta az alapvető különbségeket a HITS (Hybrid-Integrated Training System) és a CrossFit HQ között, beszélt a CrossFit Games sajátosságairól, fejlődéséről, az előforduló mentális állapotokról és ezek hatásairól és még jó pár érdekességről, amit így pár mondatban nehéz lenne leírni. A lényeg: nagyon várom a következő szemináriumot, hiszen Tamás szakmai felkészültsége kimagasló és szinte áhítattal hallgatom a mondandóját. "Mindig minden körülmények között" precíz, ami számomra követendő példa!:)

 

Pap Ferenc:
Csatlakozom Lacee-hoz, minden szava helytálló! :)

 

CROSSFIT SEMINAR I. 2011.01.29_04

 

Dr. Lombosi Melinda, fekvenyomó és erőemelő bajnok:
Szia Tomi! Nekem nagyon tetszett az előadás, pont az elméleti dolgokra voltam kíváncsi. Én a saját részemről köszönöm szépen, és a legközelebb is számíthatsz a jelenlétemre!

 

CROSSFIT SEMINAR I. 2011.01.29_07

 

Kovács László:
Szia Tamás! Köszönöm a tegnapi előadást, nagyon színvonalas volt, sokat tanultam belőle! Már várom a következő szemináriumot! Üdv! Laci

 

Hetey Péter, RKC/SMR instruktor, FMS specialista, 2009-ben a Magyar Futball Akadémia erőnléti edzője:
Nagyon örülök, hogy van végre olyan szakember, aki képviseli ezeket a modern dolgokat. Azt hiszem fogok még feléd sétálgatni tudományért! Köszönöm a sok hasznos mondatot! Üdv, Peti

 

 

Köszönöm szépen, sok mindenben segítettél, végre rájöttem, hogy miért sérülök le állandóan, miért van az, hogy nagyon sokszor tudom, hogy többre lennék képes, és a testem azt mondja mégsem megy.. a válasz teljesen egyszerű és kézenfekvő volt, csak éppen a hülye --- pontosabban nagyon okosan megszerkeztett "marketing" fogások miatt hagytam, hogy inkább csak a lélek vigyen és ne az ész...még jó, hogy így összeszedted. Mégegyszer Köszönöm!

 

 

"Én köszönöm a lehetőséget h ilyen nagy tudással rendelkező szakembertől lehet tanulni! Jó volt nagyon a szeminárium várom a folytatást! :)"

 


Címek, kapcsolat
HITS GYM
1173 Budapest, Strázsahegyi dűlő 7.
Közlekedés, térkép
http://www.hitsgym.hu
hitsgym@gmail.com
Telefon: +36 30/891-5737

 
 

HITS GYM nagyobb térképen való megjelenítése