Funkcionális edzés/"CrossFit" kurzus
Gyakorlatok és elmélet,
1. fázis

E csoportos kurzus célja az, hogy elsősorban az alapvető funkcionális, összetett gyakorlatokat megtanítsa, értékelje a résztvevőknél, alapvető korrekciókat javasoljon problémák esetén, valamint a legalapvetőbb elméleti, programtervezési ismeretekkel vértezze fel a sportolókat (CrossFit-szerű nézőpontból).

 

 

Olvasd el, hogy mit mondtak a kurzuson már résztvevők:

5 tanulni vágyó (jó fej, lelkes brigád jött össze) vett részt a képzésen, ami pont elegendő létszám volt arra hogy a megfelelő minőséget tartani lehessen. Tényleg oda tudtak figyelni ránk és mindenkinek ki lett javítva a hibája. Az oktatókra (Radnai Tamás és Csosza Richárd) semmi panasz nem lehetett, látszik hogy nem ma kezdték a munkájukat és az is hogy nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is alkalmazzák azt amit tanítanak. Türelmesek, részletekbe belemenőek, gyakorlatiasak voltak és nem utolsósorban a minőségre mentek rá.....én ezt nevezem profizmusnak. A képzés kb. 6 órásra volt meghírdetve, ehhez képest nem volt kapkodás, ha jól számolom 7 és fél órás lett a végén, tehát nem az volt a lényeg hogy gyorsan lezavarjuk, hanem az hogy minden kérdésünkre választ kapjunk. Képzés után rohannom kellett, menyasszonyommal szerveztünk egy közös programot Budapesten és mivel az idővel tolódtunk ezért ő természetesen aggódott, nem esett-e valami bajom ebben a nagyvárosban :) Összességében egy nagyon hasznos képzésen vagyok túl, sokat tanultam, azt kaptam amit vártam. (Izomlázat is kaptam, arról szívesen lemondanék :))) És természetesen várom a CF2 kurzust is!!!!!!! - Jarjabka Zoltán Részletes beszámoló

* * *

HITS - És tényleg üt! A múltkori Gildás nap után gondoltam hagyok magamnak egy kis szünetet, hogy felkészüljek a CF 1. kurzusra amit a HITS-ben tartott Radnai Tamás és Csósza Richárd két nagyszerűen felkészült és jó szakember. Mint ahogy a cím is mutatja gyakorlatok és elmélet volt. Végig vettük az összes alap CF-es gyakorlatot. Nagyon hasznos volt újra átmenni az összes feladaton hisz tudhatom, hogy hol vannak a hibázási lehetőségek és én mennyire "tudtam" jól a feladatokat. Az elmélet résznél átvettük a CF alap elveit a skálázásokat edzés tervezéseket tehát egy átfogóbb tömörebb ismétlést azokról a szemináriumokról amikről sajnos lemaradtam év elején. Jó volt látni miként akarja a CF felépíteni magát és a HITS miként dolgozza át az elveket vagy mi az amivel egyetért vagy "tagadja". Remek nap volt remek társaságban egy remek helyen! Októbertől szeretnék egy hosszabb projektbe belevágni amit a HITS-ben képzelek el. - Gál Tomi Részletes beszámoló

* * *

Köszi a lehetőséget, nagyon sok jó információval gazdagodott az egész csapat szerintem! :D - Gábor Balázs

* * *

Sziasztok! Még 1x nagyon tetszett a képzés! - Balla Zoltán

* * *

Választ kaptam a kérdéseimre és persze nagyon élveztem az előadást, csak javasolni tudom mindenkinek! :) - Bodor Julcsi

 

Ennek az 1. fázisnak a konkrét tananyaga:

Technikák elsajátítása:
1. Elemelés variációk (deadlift)
2. Guggolás tarkón (back squat)
3. Guggolás mellen (front squat)
4. Guggolás fej fölött (overhead squat)
5. Kettlebell lengetés (RKC®/russian swing)
6. Karból nyomás (press)
7. Húzódzkodás-kipping (pullup-kipping)
8. Fekvőtámasz variációk (push-up)
9. Ugrálókötelezés (jump rope)
10. Zsámolyra ugrás (box jump)

 

 
"Szétosztott" kurzus
"Tömbösített" kurzus
Órák száma:
kb. 8-9 összesen
kb. 7 óra
Alkalmak száma:
3 nap
1 nap
Edzés:
igen, minden alkalommal
nincs
Elmélet:
Alap edzésprogram/filozófia, skálázás (kb. 1 óra).
Kapacitás:
Csoportos oktatás, kb. 5 fő maximum.
Ár:
29,990 Ft (előre egyben fizetendő)

 

- Banki átutalás ide: Hiperfit Kft., (K&H Bank) 10401921 50526574 49741001 számlaszámra

- Személyes befizetés a HITS GYM-ben: hitsgym@gmail.com Telefon: +36 30/891-5737
Cím: 1173 Budapest, Strázsahegyi dűlő 7. (Google térkép)
telepen belüli tájékozódás

Kérünk mindenkit, hogy külön e-mailben (hitsgym@gmail.com) is értesítsen minket a jelentkezéséről, utalásáról, és kérjük mindenképpen jelezd, hogy milyen folyószámláról jött a díjad, ha az nem azonosítható a sajátodként, illetve több embernek fizetsz egyszerre.

Igény szerint indítjuk a "szétosztott" 3 alkalmas kurzust vagy a "tömbösített" egynapos verziót (kérjük mindenképpen jelezd bármiféle érdeklődésedet! hitsgym@gmail.com)

 

Hujber Feri

Hujber Feri

 

Oktatók
A HITS GYM szakértői.

 

 

Kinek szól a kurzus
Mindazoknak, akik garantáltan helyesen meg akarják ismerni, illetve végezni a legalapvetőbb mozgásmintákat, gyakorlatokat. Mivel összetett, funkcionális alapgyakorlatokról van szó ebben az 1. fázisban, amelyek többsége gyakorlatilag bármilyen célért folytatott edzésben szerepelnek — legyen az CrossFit, testépítés, erőemelés, sport-teljesítmény fokozás, speciális egységeknek — mindenki komolyan profitálhat ebből a kurzusból.

Emellett a kurzus abban is segít, hogy jobban tudd tanítani ezeket a gyakorlatokat.

A kurzus elméleti részének segítségével magad és mások számára is biztonságosabb és hatásosabb edzésprogramokat tudsz összeállítani majd.

 

 

Mi nem a kurzus
Ez a kurzus nem államilag akkreditált (OKJ-s) kurzus, illetve nem hivatalos CrossFit képzés, így "hivatalos" végzettségi papírt nem ad. Kurzusunk értéke az átadott tudásban van.

 

 

HITS minősítő oklevél
Nem akkreditált papír, de ha a kurzus során a résztvevő megfelelő kompetenciát mutat a gyakorlatok terén, akkor egy minősítő HITS oklevelet adunk ki számára, illetve egy internetes adatbázisunkban feltüntetjük az adatait, amelyre hivatkozhat. Figyelem, pusztán a kurzus befizetése és látogatása nem jogosít fel erre az oklevélre, ennek odaítélése teljes mértékben a kurzus instruktorainak [szubjektív] értékelésén alapszik, mely a teljes oktatott anyagot figyelembe veszi.

 

 

A kurzus természetesen nem tud garanciát adni arra, hogy mindenki tökéletes lesz a kurzus alatt (alkati sajátosságok vagy hosszabban kezelendő fennálló mozgásszervi problémák miatt)!

 

 

Jelentkezés, időpontok
Valószínűleg minden fél részéről szükség lesz némi rugalmasságra, hogy egy-egy 3 alkalmas, csoportos kurzust meg tudjunk tartani. Ezért kérjük, jelezd a részvételi szándékodat és hogy egy számodra érdekes kb. 1-2 hetes intervallumban milyen időpontokban érnél rá (napok, délelőtt/délután, stb.) Értelemszerűen kb. 3 nap x 3 óra elfoglaltságról van szó.

A kurzus díja előre fizetendő, de ha mégsem érnél rá egymás után mind a 3 napot elvégezni, akkor lehetőséget adunk arra, hogy a hiányzó órákat másik csoportban végezd el, amikor neked (és nekünk is) alkalmas.

 

A kurzusok során tudsz vásárolni a helyszínen lágyszövet karbantartásra szolgáló szivacshengert, Gymboss intervallum stoppert, gumiszalagokat, táplálékkiegészítőket, pólókat, stb.

 

 

Jelentkezéshez, illetve további kérdéseiddel, igényeiddel bátran fordulj szakértőinkhez telefonon vagy email-ben!
hitsgym@gmail.com

Telefon: +36 30/891-5737

Helyszín: 1173 Budapest, Strázsahegyi dűlő 7. (Google térkép)
telepen belüli tájékozódás

  • Ingyenes parkolás közvetlenül a terem előtt a telepen belül!
  • Közel az M0-áshoz és buszmegállóhoz!

 

 

VÉGRE GARANTÁLTAN MEGTALÁLTAD AZT A "TESTAZONOS" EDZÉST, AMIVEL SZÁMODRA BOLDOGSÁGOT OKOZÓ KÜLSŐT ÉS TELJESÍTMÉNYT
ÉRHETSZ EL A LEGRÖVIDEBB IDŐ ALATT!

HIBRID-TRÉNING funkcionális edzés a HITS GYM-ben!
A Hibrid-Integrált Tréning Szisztéma (HITS) egy elvrendszer, amely nem kötelezi el magát kizárólagos módon egyetlen módszer és eszköz mellett sem, hanem mindent bevon és kombinál, ami értelmes, hasznos és szórakoztató! Tudományosan alátámasztva, a testünk igazi működésének megfelelő módon a leggyorsabb zsírégetés, izom- és erőfejlesztés, valamint sport-specifikus teljesítmény-fejlesztés (sok fajta edzés többet árt, mint használ)!

Részletes HITS GYM terem bemutató cikk